Ειδικός Ορθοδοντικός Θεσσαλονίκης

Το Ιατρείο

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε ασθενή το πιο όμορφο χαμόγελο. Στο ιατρείο μας, στη Θεσσαλονίκη παρέχονται απoκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με την τεχνική Invisalign ® και με διάφανα ή γλωσσικά σιδεράκια.

Το ορθοδοντικό ιατρείο ιδρύθηκε το 1958 από τον ορθοδοντικό Θωμά Μούλλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από το 2006 βρισκόμαστε μαζί στον καινούργιο μας χώρο στην οδό Αλ. Σβώλου 2.

Στα 65 χρόνια λειτουργίας του ιατρείου έχουμε αντιμετωπίσει περιστατικά που καλύπτουν όλο το εύρος των ορθοδοντικών προβλημάτων. Η πολυετής πείρα σε συνδυασμό με τις νέες εξελίξεις της επιστήμης οδηγούν σταθερά στην επιτυχία του αποτελέσματος.

Μετά την τελευταία ανακαίνιση το ιατρείο διαθέτει τέσσερις οδοντιατρικές έδρες (Κλινικές). Στο κυρίως ιατρείο βρίσκονται οι Κλινικές 1, 2 και 3 όπου πραγματοποιείται η θεραπεία όλων των εν ενεργεία ασθενών μας. Στην Κλινική 4, η οποία βρίσκεται σε χωριστή αίθουσα, γίνεται η συζήτηση και η μελέτη του κάθε περιστατικού στην πρώτη επίσκεψη, δηλαδή η πλήρης ενημέρωση του ασθενή ή και των γονέων του σχετικά με τη διάγνωση και το σχέδιο θεραπείας που προτείνεται.

Απο το 2016 διατίθεται και ο τρισδιάστατος σαρωτής iTero (3D intra-oral scanner) για τρισδιάστατα ενδοστοματικά ψηφιακά αποτυπώματα.

Το ιατρείο λειτουργεί με προκαθορισμένα ραντεβού.  Καλέστε στο 2310 220 873

….από το 1958 έως σήμερα….