Ειδικός Ορθοδοντικός Θεσσαλονίκης

Πρώτη επίσκεψη στον ορθοδοντικό σας

Τι πρέπει να περιμένετε κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης στον ορθοδοντικό;

Ωραία ερώτηση!

Όταν έρχεστε για την πρώτη σας επίσκεψη στον ορθοδοντικό, ο γιατρός θα κάνει μια ολοκληρωμένη εξέταση για να αξιολογήσει την στοματική υγεία σας. Αυτό θα του  επιτρέψει να καθορίσει την καλύτερη μέθοδο θεραπείας για σας.

Η ορθοδοντική αξιολόγησή σας περιλαμβάνει μια κλινική εξέταση του στόματος και του προσώπου,  τη λήψη φωτογραφιών  των δοντιών και  του προσώπου καθώς επίσης και δύο  ακτινογραφίες, την πανοραμική και κεφαλομετρική  για να καθορίσει  το ορθοδοντικό πρόβλημα και την κατάλληλη ορθοδοντική μέθοδο αντιμετώπισης του.

Στη συνέχεια ο γιατρός θα συζητήσει με σας τις επιλογές σας. Αυτή τη στιγμή, σας ενθαρρύνουμε  να υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση  που μπορείτε να έχετε για την θεραπεία σας. Αισθανόμαστε ότι είναι σημαντικό εσείς και το παιδί σας να καταλαβαίνετε πλήρως  τις συστάσεις του γιατρού προτού να συνεχίσετε με την υλοποίηση τους . Τέλος η επίσκεψη ολοκληρώνετε με τη συζήτηση για τη διάρκεια και  το κόστος της ορθοδοντικής θεραπείας καθώς  και τον τρόπο πληρωμής.

Καλέστε μας σήμερα στο 2310 220 873  και προγραμματίστε την πρώτη σας ενημερωτική επίσκεψη! Ανυπομονούμε να σας δούμε για μια ολοκληρωμένη ορθοδοντική εξέταση και έγκυρη ενημέρωσή σας!

Η πρώτη σας επίσκεψη διαρκεί 30-45 λεπτά. Το κόστος του οδοντιατρικού ελέγχου είναι 50 ευρώ.

Δείτε τα βίντεο μας και στο κανάλι μας στο YouTube video 1video 2

Comments are closed here.

Κλείστε το ραντεβού σας

Πείτε μας πότε θέλετε να σας δούμε

Call Us 2310220873