Ειδικός Ορθοδοντικός Θεσσαλονίκης

iTero: Πρωτοποριακή μέθοδος για πιο όμορφα χαμόγελα

Εάν έχει ποτέ χρειαστεί ένας ορθοδοντικός να πάρει αποτύπωμα της οδοντοστοιχίας σου, ξέρεις ότι η συγκεκριμένη εμπειρία συνήθως περιλαμβάνει τη χρήση gel και ενός αφαιρούμενου νάρθηκα. Αν και σύντομη, η διαδικασία αυτή είναι πιθανό να σε κάνει να νιώσεις κάπως άβολα. Εκτός από αυτό, τα αποτυπώματα που λαμβάνονται με αυτή τη μέθοδο είναι πιθανό να εμφανίζουν ατέλειες, π.χ. μικρά κενά, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα των οδοντιατρικών συσκευών, όπως είναι οι νάρθηκες Invisalign® και Invisalign Teen®.

To iTero™ είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία εξασφαλίζει τη λήψη αποτυπωμάτων μεγάλης ακρίβειας από την αρχή, γεγονός που μπορεί να συμβάλει σε αποτελεσματικότερη θεραπεία και σε βελτιωμένη εμπειρία για τον ασθενή.

Πώς λειτουργεί η τεχνολογία iTero™

Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει τη χρήση σκάνερ, που αποτυπώνει ψηφιακά τη δομή της οδοντοστοιχίας και των ούλων σου, χάρη στην πιο σύγχρονη οπτική τεχνολογία. Το σκάνερ αυτό είναι μια μικρή συσκευή χειρός, η οποία προσφέρει μεγάλη ευελιξία στον ορθοδοντικό, καθώς η λειτουργία της μπορεί να ξεκινήσει ή να σταματήσει όσες φορές χρειάζεται.

Χάρη στη χρήση αυτής της συσκευής, το στόμα σου σκανάρεται με τη βοήθεια λέιζερ, σε μια διαδικασία που διαρκεί μόλις 2-3 λεπτά. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργείται ένα άψογο τρισδιάστατο ψηφιακό αποτύπωμα της οδοντοστοιχίας και των ούλων σου. Ταυτόχρονα, ειδικό λογισμικό σού επιτρέπει να παρακολουθείς την πρόοδο των σκαναρισμάτων, καθώς και το τρισδιάστατο μοντέλο που σχηματίζεται στην οθόνη του υπολογιστή. H μέθοδος iTero μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο οποιασδήποτε ορθοδοντικής θεραπείας, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας με τη μέθοδο Invisalign®.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της μεθόδου iTero™:

– Η μέθοδος iTero™ σου προσφέρει μια πολύ άνετη εμπειρία. Χωρίς την περίεργη αίσθηση και τη γεύση του gel, για όσο διάστημα ο ορθοδοντικός παίρνει το αποτύπωμα, εσύ μπορείς να αναπνέεις και να καταπίνεις κανονικά.

– Η μέθοδος iTero™ είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς το λέιζερ που χρησιμοποιεί είναι χωρίς ραδιενέργεια.

– Η μέθοδος iTero™, είναι ακριβέστερη και αποτελεσματικότερη από οποιαδήποτε άλλη. Επειδή αποφεύγονται τα πιθανά λάθη κατά τη δημιουργία αποτυπωμάτων, γίνεται πιο εύκολη η εφαρμογή των σχεδιαζόμενων ορθοδοντικών συσκευών.

– Τα ραντεβού στον ορθοδοντικό γίνονται πιο σύντομα, ενώ μπορείς να δεις άμεσα σε τρισδιάστατη αναπαράσταση το αποτύπωμα της οδοντοστοιχίας σου στον υπολογιστή του ορθοδοντικού.

Γενικά, η μέθοδος iTero™ προσφέρει ένα νέο επίπεδο ποιότητας στο πλαίσιο της λήψης αποτυπωμάτων οδοντοστοιχιών, γεγονός που δίνει στον ορθοδοντικό τη δυνατότητα να προσφέρει στον ασθενή θεραπεία υψηλού επιπέδου.

Ως ο πρώτος ορθοδοντικός που έφερε και χρησιμοποιεί στην Ελλάδα την τεχνολογία iTero™, θα χαρώ να τα πούμε από κοντά προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα πλεονεκτήματά της και να σχεδιάσουμε μαζί τη θεραπεία που θα σου προσφέρει το χαμόγελο που ταιριάζει στο πρόσωπό σου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αλέξανδρος Μούλλας
Αλεξ. Σβώλου 2 (Πρώην Πρ. Νικολάου) Θεσ/νίκη
Τηλ.: 2310 220 873
Fax: 2310 220 873
email: alexandros.moullas@gmail.com

Comments are closed here.

Κλείστε το ραντεβού σας

Πείτε μας πότε θέλετε να σας δούμε

Call Us 2310220873