Ειδικός Ορθοδοντικός Θεσσαλονίκης

Τα οφέλη του ενδοστοματικού σαρωτή iTero®

Τα οφέλη του ενδοστοματικού σαρωτή iTero® τα έχουμε αναφέρει ξανά σε προηγούμενο άρθρο.

Συνοψίζοντας ξανά, αξίζει να αναφέρουμε ότι το σύστημα iTero®:

1 Προσφέρει αυξημένη ακρίβεια στη λήψη αποτυπωμάτων για την καλύτερη προσαρμογή των ορθοδοντικών συσκευών. Σύμφωνα με μετρήσεις, μόλις το 0,4% των ενδοστοματικών απεικονίσεων απορρίπτονται, σε αντιδιαστολή προς το 4% των κλασικών αποτυπωμάτων.

2 Υπολογίζεται ότι οι γιατροί κερδίζουν σε ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, ενώ εξοικονομούν και πολύ χρόνο από την εξυπηρέτηση των ασθενών.

3 Ο σαρωτής iTero® αποτυπώνει όλες τις λεπτομέρειες στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας χωρίς τη χρήση σκόνης ή άλλων υλικών από τα οποία προκύπτουν τα κλασικά εκμαγεία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμπειρίας του ασθενούς.

4 O σαρωτής iTero® προσφέρει τη δυνατότητα για ιδιαίτερα αποτελεσματική σύνδεση με τις συσκευές Invisalign®.

5 Οι ψηφιακές σαρώσεις μπορούν να σταλούν απευθείας σε εργαστήριο για πιο άμεση και αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών. Πιο συγκεκριμένα, με την παραδοσιακή μέθοδο, η λήψη αποτυπωμάτων περιλαμβάνει 4 βήματα: ανάμειξη, λήψη αποτυπώματος, δημιουργία μοντέλου, αποστολή μοντέλου. Με το iTero®, τα βήματα μειώνονται σε δύο: λήψη αποτυπώματος, αποστολή με email.

Αυτά είναι τα άμεσα οφέλη, τα οποία είναι εμφανή σε οποιονδήποτε κάνει χρήση του σαρωτή iTero®. Υπάρχουν ωστόσο και τα έμμεσα οφέλη. Πέρα, δηλαδή, από τα καλύτερα αποτελέσματα και τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, τα έμμεσα οφέλη αφορούν την επικοινωνία με τον ασθενή.

Η ολοκλήρωση μιας πλήρους σάρωσης διαρκεί 5 με 10 λεπτά το πολύ. Ο χρόνος είναι τόσο σύντομος που κάποιες φορές πραγματοποιούμε σάρωση ακόμα και στο αρχικό ραντεβού, ώστε να δείξουμε στον ασθενή αυτό που βλέπουμε. Όταν ένας ασθενής δεν έχει αποφασίσει, μια τρισδιάστατη εικόνα των δοντιών του είναι ικανή να μετρήσει πολύ στην τελική του απόφαση.

Τέλος, κάτι ακόμα που κάνει τον σαρωτή iTero® να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια απόλυτα οικολογική τεχνολογία. Χωρίς χημικά που θα πρέπει να αναμείξεις και στη συνέχεια να πετάξεις, αλλά και χωρίς ανάγκες για μεταφορά. Είναι μια καθαρή διαδικασία.

Ως ο πρώτος ορθοδοντικός που έφερε και χρησιμοποιεί στην Ελλάδα την τεχνολογία iTero®, θα χαρώ να τα πούμε από κοντά προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα πλεονεκτήματά της και να σχεδιάσουμε μαζί τη θεραπεία που θα σου προσφέρει το χαμόγελο που ταιριάζει στο πρόσωπό σου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αλέξανδρος Μούλλας
Αλεξ. Σβώλου 2 (Πρώην Πρ. Νικολάου) Θεσ/νίκη
Τηλ.: 2310 220 873
Fax: 2310 220 873
email: alexandros.moullas@gmail.com

Comments are closed here.

Κλείστε το ραντεβού σας

Πείτε μας πότε θέλετε να σας δούμε

Call Us 2310220873