Ειδικός Ορθοδοντικός Θεσσαλονίκης

Διαδικασία Ορθοδοντικής θεραπείας χωρίς σιδεράκια-Μέθοδος Invisalign® και Invisalign Teen™

  • Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης, ο ορθοδοντικός θα σας προτείνει την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς. Θα πάρει αποτυπώματα άνω και κάτω γνάθου τα οποία μαζί με την πανοραμική και κεφαλομετρική σας ακτινογραφία και τις φωτογραφίες της στοματικής κοιλότητας θα αποσταλούν στο εργαστήριο της Invisalign®  στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Σε 10 περίπου ημέρες και έπειτα από ειδική μελέτη, θα έχετε την τελική απάντηση από το εργαστήριο, εάν δηλαδή, η περίπτωση σας μπορεί να θεραπευθεί με τη μέθοδο Invisalign. Οι ειδικοί νάρθηκες κατασκευάζονται ειδικά για κάθε ασθενή, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ένα ψηφιακό μοντέλο του στόματος. Πάνω σε αυτό το ψηφιακό μοντέλο ο ορθοδοντικός καθορίζει τις μετακινήσεις που πρέπει να γίνουν και μπορεί να δείξει στον ασθενή το τελικό αποτέλεσμα πριν καν ξεκινήσει η θεραπεία.
  • Αφού έχετε συμφωνήσει με το σχέδιο θεραπείας, ο γιατρός παραγγέλνει τους νάρθηκες και σε διάστημα 1 – 2 εβδομάδων λαμβάνετε τους πρώτους από αυτούς. Μια θεραπεία για μπροστινά δόντια διαρκεί περίπου 5 μήνες.
  • Εφαρμόζετε τους νάρθηκες 20 – 22 ώρες ημερησίως, με εξαίρεση όταν τρώτε ή βουρτσίζετε τα δόντια σας.
    Κάθε 2 με 3 εβδομάδες, επισκέπτεσθε τον ορθοδοντικό σας, ώστε να παρακολουθεί την πρόοδο της θεραπείας και να σας παραδώσει τους επόμενους νάρθηκες. Η διαφορά θα είναι ορατή με το πέρασμα του χρόνου.

Δείτε το παρακάτω video στο YouTube: Ορθοδοντική χωρίς σιδεράκια-Ορθοδοντική Invisalign®-Μούλλας

Comments are closed here.

Κλείστε το ραντεβού σας

Πείτε μας πότε θέλετε να σας δούμε

Call Us 2310220873