Ειδικός Ορθοδοντικός Θεσσαλονίκης

Ορθοδοντική θεραπεία με σιδεράκια

Οι ακίνητοι μηχανισμοί (σιδεράκια) είναι μηχανισμοί οι οποίοι προσκολλώνται στα δόντια προκειμένου να τα μετακινήσουν στην επιθυμητή τελική θέση. Οι μηχανισμοί αυτοί (σιδεράκια) μένουν σταθερά επάνω στα δόντια μέχρι την περάτωση της θεραπείας και διακρίνονται σε διαφανή, γλωσσικά και μεταλλικά.

Τα διαφανή-αόρατα σιδεράκια (άγκιστρα) χρησιμοποιούνται για λόγους αισθητικής.  Διαφέρουν απο τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια στο υλικό κατασκευής τους (κεραμικά, πορσελάνινα, ζαφειρένια) γεγονός που τα κάνει κατα το δυνατόν να μοιάζουν στο φυσικό χρώμα του δοντιού.  Οι προδιαγραφές κατασκευής τους είναι οι ίδιες με τα μεταλλικά σιδεράκια, έτσι συνδυάζουν υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα στο αποτέλεσμα της ορθοδοντικής θεραπείας.

  • Θεραπεία με γλωσσικά σιδεράκια

Τα γλωσσικά σιδεράκια συγκολλώνται στην οπίσθια-εσωτερική (γλωσσική) επιφάνεια των δοντιών.  Κατασκευάζονται εξατομικευμένα για κάθε ασθενή μετά απο λήψη αποτυπώματος και η κατασκευή τους γίνεται μέσω τρισδιάστατης απεικόνισής τους σε υπολογιστή από υπερσύχρονο εργαστήριο του εξωτερικού.

  • Θεραπεία με παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια με ή χωρίς  χρώμα
σιδεράκια για παιδιά moullasorthodontics

Παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια  είναι ο πιο κοινός τύπος ορθοδοντικής θεραπείας και είναι πιο άνετα από ποτέ.  Τα μεταλλικά σιδεράκια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα.  Με τα μεταλλικά σιδεράκια, έχετε τη δυνατότητα προσθήκης χρώματος με τις ελαστικές προσδέσεις για ένα πραγματικά μοναδικό και πολύχρωμο χαμόγελο!

Κόκκινο και πράσινο για τα Χριστούγεννα,

Ροζ και κόκκινο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,

Μαύρο με Άσπρο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ,

Μαύρο με Κίτρινο για τους φιλάθλους του ΑΡΗ κτλ.

Τέλος σε συνεργασία με τους φίλους του σχολείου  μπορείτε να διαλέξετε τα χρώματα της ομάδας του σχολείου!  Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

Αν ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις ορθοδοντική θεραπεία και έχεις οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρώ να επικοινωνήσεις μαζί μου για να κανονίσουμε μια συνάντηση όπου θα τις συζητήσουμε αναλυτικά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Αλέξανδρος Μούλλας
Αλεξ. Σβώλου 2 (Πρώην Πρ. Νικολάου) Θεσ/νίκη
Τηλ.: 2310 220 873
Fax: 2310 220 873
email: alexandros.moullas@gmail.com

Comments are closed here.

Κλείστε το ραντεβού σας

Πείτε μας πότε θέλετε να σας δούμε

Call Us 2310220873